struktur baja

  • angle steel

    waja amba

    ANGLE STEEL bisa digawe saka macem-macem kabutuhan macem-macem komponen stres miturut struktur, uga bisa digunakake kanggo sambungan antarane komponen. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur arsitektur lan teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan pengangkut, kapal, kontainer, tungku industri, menara reaksi, braket kabel, pipa listrik, krenjang bus-bar, lan rak-rak gudang lsp .

  • H beam

    H balok

    H-Balok yaiku baja konstruksi ekonomi anyar. Bentuk salib baja balok H nyaman, sifat mekanik sing apik, saben titik ing bagean kasebut bakal luwih seragam nalika muter, ngalami stres internal sing kurang, dibandhingake karo balok universal biasa, kaunggulan saka tipe H yaiku salib gedhe modulus bagean, bobot entheng, penghematan logam, bisa nyuda 30% -40% struktur bangunan

  • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

    201 202 301 304 316 Bar Geser Panas Gulung Panas

    FLAT BAR yaiku waja sing salib-bagean salib segi papate lan pucuke rada kethul. Bisa dadi baja sing wis rampung. Uga bisa digunakake kanggo gandheng billet tube lan sheet rolling kanthi lempengan tipis, bisa digunakake kanggo ngawat-ngawati wesi, alat lan komponen mekanik, ing arsitektur sing digunakake kanggo nyusun struktur ram, tangga lan liya-liyane nalika dadi baja.

  • I beam

    Aku balok

    PANAS-GAMBAR GALVANISI uga diarani balok panas galvanis panas utawa balok seng panas dicelupake sawise karat steelh-500 derajat Celcius lebur ing seng, balok ditempelake ing lapisan seng ing permukaan, kanggo tujuan antiseptik, cocog kanggo kabeh jinis asam lan kabut alkali lan lingkungan korosi liyane.

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    FLAT BAR yaiku waja sing salib-bagean salib segi papate lan pucuke rada kethul. Bisa dadi baja sing wis rampung. Uga bisa digunakake kanggo gandheng billet tube lan sheet rolling kanthi lempengan tipis, bisa digunakake kanggo ngawat-ngawati wesi, alat lan komponen mekanik, ing arsitektur sing digunakake kanggo nyusun struktur ram, tangga lan liya-liyane nalika dadi baja.