panel sandwich wol rock kanthi papan lapisan magnesium oksida dobel

Katrangan singkat:

Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Rock panel sandwich wol
Jembar 900mm 980mm 1160mm 1180mm
Panjang Maks 6000mm utawa disesuaikan
Kandel Tembok 50mm 75mm 100mm
Kekandelan rai baja 0,5-1.0mm
Bahan Plate njaba PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM
Pelapisan PE, PVDF, HDP
Materi inti EPS
Struktur Bingkai Struktur bingkai galvanis utawa profil
Lamaran Ruangan bersih kimia, medis, listrik, panganan, apotek

 

Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.
Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.

11

>>Proses Pabrik:


3

>>Standar Kinerja lan Kualitas:


Panel sandwich wol watu sing digawe tangan
Ngadopsi sheet PCGl kualitas apik kanthi pengisi wol rock.
Tangan digawe nganggo pigura profil aluminium GIor.
Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik
Ditrapake utamane kanggo industri elektronik (bengkel), farmasi (- kamar bersih) lan industri kimia (bengkel bukti api)
Spesifikasi
Dawa: miturut sarat, biasane ≤6000mm
Jembar: paling umum 1180mm, 1150mm, 980mm, kekandelan sing bisa disesuaikan: 5Omm, 75mm, 100mm
Sambungan: Sambungan bentuk "中", sambungan lanang lan wadon, 3 jinis wanita 1 lanang
Standar kinerja lan kualitas
Konduktivitas termal: 0,044w / mk
Kabeh pagelaran utama (isolasi swara, isolasi termal, resistensi kejut lan resistensi geni) cocog karo standar GB nasional

2

>>PAKET :


1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 50mm 75mm 100mm thickness paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

      50mm 75mm 100mm kertas tebal honeycomb sandw ...

      Jeneng Produk Honeycomb sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Length 6000mm utawa Custom Wall Thickness 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core Material Struktur Frame EPS Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan gabungan sing digawe saka ...

    • 75mm 50mm fireproof lightweight insulated EPS cement sandwich wall panel for prefabricated house factory warehouse

      75mm 50mm terisolasi ringan EPS terisolasi c ...

      Jeneng Produk panel sandwich EPS Jembar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal Dinding khusus 50mm 75mm 100mm Baja Wajah Tebal 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM Coating PE, PVDF, Material HDP Struktur EPS Struktur Bingkai Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi lembaran PCGI kualitas apik kanthi pengisi EPS. Tangan digawe nganggo G ...

    • fireproof silicon rock sandwich panel for wall roof clean room

      panel sandwich rock silikon sing tahan api kanggo tembok ...

      Jeneng Produk Panel sandwich rock silikon Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal Dinding khusus 50mm 75mm 100mm Baja Wajah Tebal 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn , HPL, VCM Coating PE, PVDF, Material HDP Struktur EPS Struktur Bingkai Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi PCGI lumahing PCGI sing apik kanthi pangisi EPS Tangan ma ...

    • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

      panel roti lapis honeycomb aluminium kanthi dobel ...

      Jeneng Produk Honeycomb sandwich panel Width 900mm 980mm 1160mm 1180mm Max Length 6000mm utawa Custom Wall Thickness 50mm 75mm 100mm Steel Facer Thickness 0.5-1.0mm Outer Plate Material PPGI, Al-mg-M, n Alloy steel, SS steel, Ti-Zn steel, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP Core Material Struktur Frame EPS Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan gabungan sing digawe saka ...

    • stainless steel honeycomb sandwich panel

      panel sandwich honeycomb stainless steel

      Jeneng Produk Panel sandwich honeycomb stainless steel Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal Dinding khusus 50mm 75mm 100mm Kandel Wajah Wajah 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, SS baja, Ti-Zn baja, HPL, VCM Coating PE, PVDF, HDP inti Material EPS Frame Struktur Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi PCGI lumahing PCGI sing apik karo ...

    • PU polypurethane sandwich panel

      Panel sandwich polypurethane PU

      Jeneng Produk Panel sandwich PU Jembar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal Dinding khusus 50mm 75mm 100mm Baja Wajah Kandel 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn, HPL, VCM Coating PE, PVDF, Material HDP Struktur EPS Struktur Bingkai Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi PCGI lumahing PCGI sing apik kanthi pangisi EPS. Tangane digawe nganggo G ....