Panel sandwich polypurethane PU

  • PU polypurethane sandwich panel

    Panel sandwich polypurethane PU

    Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.