Filter Efisiensi Utama

  • all-metal net primary air filter

    saringan udara utami net kabeh-logam

    Kanggo bahan saringan, ana anyaman saka stainless steel utawa jalinan aluminium saka gelombang salib vertikal lan horisontal multi-lapisan. Ukuran standar kekandelan yaiku 1 inci lan 2 inci. Kanggo bahan bingkai, sampeyan bisa milih bingkai stainless steel utawa bingkai aluminium sing cocog kanggo peralatan ventilasi industri kanthi tekanan kurang tekanan lan koleksi bledug dhuwur. Gampang ngresiki lan njaga, ngirit biaya.

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kothak kertas bingkai filter serat udara sintetis utama

    Filter nggunakake serat sintetis lan serat kaca anyar minangka bahan filter, sawise dilipat, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing dhuwur, resistensi kurang lan fitur liyane. Digunakake kanthi akeh ing pemurnian udhara seger saka sistem AC umum, sistem pemurnian udara lan sistem penyediaan udara seger, uga bisa digunakake minangka filter pra-filter efisiensi medium kanggo nambah umur layanan. Umume panggunaan suhu sekitar kurang saka 93 derajat.

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    filter aluminium sing bisa diganti sing bisa diganti sing bisa diganti

    Filter nggunakake serat sintetis poliester anyar minangka bahan filter, sawise nyetak, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, lan resistensi kurang karo filter sing bisa diganti, biaya operasional sing murah lan fitur liyane.