Peralatan lan bahan teknik listrik

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 kabel inti inti 4 inti terisolasi

    Kabel daya terisolasi XLPE cocok kanggo dipasang ing saluran transmisi lan distribusi listrik kanthi AC 50HZ lan tegangan 0,6 / 1kV~35kV
    Tegangan Rated: 0.6 / 1kV ~ 35kV
    Bahan konduktor: tembaga utawa aluminium.
    Intine inti: siji inti, loro intine, telung intine, papat intine (3 + 1 intine), limang intine (3 + 2 intine).
    Jinis kabel: kabel lapis baja non-lapis baja, lapis baja lan kabel waja

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    voltase sedheng utawa medium overhead aerial bundled konduktor aluminium kabel kabel overhead LCD

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) minangka konsep sing inovatif banget kanggo distribusi tenaga overhead yen dibandhingake karo sistem distribusi overhead konduktor konvensional. Nyedhiyakake tingkat keamanan lan kehandalan sing luwih dhuwur, kerugian tenaga sing luwih murah lan ekonomi sistem pokok kanthi nyuda instalasi, pangopènan lan biaya operasional. Sistem iki cocog kanggo distribusi deso lan luwih becik dipasang ing jubin sing angel kayata wilayah perbukitan, wilayah alas, wilayah pesisir lsp.

  • PVC inuslated cable

    Kabel inuslated PVC

    Kabel listrik PVC (kabel listrik plastik) minangka salah sawijining produk berkualitas tinggi ing perusahaan kami. Produk kasebut ora mung nduweni kemampuan listrik sing apik, nanging uga nduweni stabilisasi kimia sing apik, struktur sing gampang, gampang digunakake, lan peletakan kabel ora diwatesi nalika tiba. Iki digunakake ing sirkuit trafo sing diwenehi voltase yaiku 6000V utawa luwih ngisor.

  • galvanized perforated cable tray

    nampan kabel berlubang galvanis

    Nduweni sifat anti korosi sing apik banget, jangka panjang umur, harapan urip luwih dawa tinimbang jembatan biasa, produksi tingkat industrialisasi, kualitas lan stabilitas sing dhuwur. Mula digunakake ing lingkungan njaba sing ngalami korosi atmosfer sing parah lan ora gampang didandani.

  • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

    nampan kabel stainless steel galvanis stainless steel dicelup panas

    Baki kabel kranjang kabel yaiku sistem manajemen kabel bolong gandheng sing digawe saka kabel baja sing kuat. Baki kranjang kawat diprodhuksi kanthi ngelas jaring, nggawe saluran, lan banjur rampung sawise digawe. Bolong 2 ″ x 4 ″ ngidini aliran udara terus-terusan kanggo nyegah penumpukan panas. Kajaba iku, desain terbuka unik iki ngalangi tumpukan bledug, kontaminan lan panyebaran bakteri.

  • pre-galvanized ladder type cable tray

    nampan kabel jinis tangga sing wis galvanis

    Baki kabel tipe tangga duwe kaluwihan bobot entheng, murah, wujud unik, instalasi sing gampang, disipasi panas sing apik lan permeabilitas udara. Cocog kanggo nyelehake kabel diameter gedhe ing umume, utamane kanggo masang kabel listrik sing dhuwur lan murah. perawatan dipérang dadi semprotan elektrostatik, galvanis lan dicet. Uga lumahing bisa diobati kanthi anti karat khusus ing lingkungan karat sing abot.

  • diesel generator set

    pesawat generator diesel

    1. Generator set nggunakake baja berkualitas tinggi yaiku kanopi kekandelan - 2MM nganti 6MM.
    2. Dilengkapi bahan nyerep swara kanthi kapadhetan dhuwur - isolasi swara, geni.
    3. Generator dilengkapi batere 12V / 24V DC kanthi charger, batere nyambungake kabel.
    4. Generator dilengkapi tanki bahan bakar 10-12 jam kanthi indikator bahan bakar, suwene bisa digunakake.

  • Power distribution cabinet

    Kabinet distribusi daya

    Seri kabinet distribusi daya cocok kanggo AC 50 Hz, voltase dirating nganti sistem transmisi lan distribusi daya 0,4 KV. Seri produk iki minangka kombinasi kompensasi otomatis lan distribusi daya. Lan minangka kabinet distribusi tekanan inovatif ing njero ruangan lan njobo kanggo nglindhungi kebocoran listrik, metering energi, proteksi fase terbuka terbuka sing akeh banget. Keuntungan saka volume sithik, gampang dipasang, murah, pencegahan dicolong listrik, adaptasi sing kuat, tahan tuwa, rotor akurat, ora ana kesalahan kompensasi, lan liya-liyane. Iki minangka produk sing cocog lan disenengi kanggo reformasi jaringan listrik.