Kabinet distribusi daya

  • Power distribution cabinet

    Kabinet distribusi daya

    Seri kabinet distribusi daya cocok kanggo AC 50 Hz, voltase dirating nganti sistem transmisi lan distribusi daya 0,4 KV. Seri produk iki minangka kombinasi kompensasi otomatis lan distribusi daya. Lan minangka kabinet distribusi tekanan inovatif ing njero ruangan lan njobo kanggo nglindhungi kebocoran listrik, metering energi, proteksi fase terbuka terbuka sing akeh banget. Keuntungan saka volume sithik, gampang dipasang, murah, pencegahan dicolong listrik, adaptasi sing kuat, tahan tuwa, rotor akurat, ora ana kesalahan kompensasi, lan liya-liyane. Iki minangka produk sing cocog lan disenengi kanggo reformasi jaringan listrik.