pipa

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    pipa banyu plastik pipa lurus-p

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.

  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    pipa saluran banyu-plastik pipa lurus banyu

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Bidang aplikasi: pipa cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan lan media liyane) ing pipa minyak bumi, kimia, elektronik, pembuatan kapal, pembuatan kertas, LNG, industri militer, metalurgi, pasokan banyu lan saluran, obat, teknik biologis lan industri liyane utawa proyek teknik] ASTM A321,ASTM A778,ASTM A789,ASTM A790,Spesifikasi lan dimensi ASTM A358 kaya ing ngisor iki(spesifikasi dimensi mung ketemu karo ASME B36.19M,B36.01M)

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    pipa banyu plastik pipa flared PVC

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.