Liyane

  • high temperature air filter

    saringan udara suhu dhuwur

    Filter udara suhu seri FL nggunakake serat kaca ultrafine minangka kertas saringan, foil aluminium minangka pemisah, lan bingkai stainless steel. Wis disegel lan dilengkapi karet suhu tinggi sing diimpor. Saben filter wis ngliwati tes sing ketat kanthi efisiensi filtrasi sing dhuwur, resistensi rendah, kapasitas debu sing gedhe, lan resistensi suhu sing dhuwur. Utamane kanggo peralatan pemurnian udara kanthi suhu dhuwur lan sistem sing mbutuhake lini produksi lapisan kayata pengeringan