Filter Efisiensi Sedheng

  • partition medium efficiency filter

    filter efisiensi medium pemisahan

    Filter kasebut nggunakake partisi bergelombang berbentuk L. Sawise dibentuk, efisiensi filtrasi dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, volume udara saringan dhuwur lan fitur liyane. Digunakake sacara wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan semprot sistem pasokan udara seger. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat. Materi perbatasan yaiku bingkai galvanis, bingkai aluminium, lan pigura stainless steel.

  • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

    kanthong udara ngresiki filter serat sintetis efisiensi medium

    Filter nganggo serat sintetis saringan non-anyaman anyar (filter nyedhiyakake efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% lan liya-liyane), sawise nyetak, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, resistensi kurang, biaya operasi murah lan fitur liyane. Digunakake kanthi akeh ing pemurnian udara ing sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan sistem penyemprotan udara seger, uga bisa digunakake minangka filter pra-filter efisiensi tinggi kanggo nambah umur layanan. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat. Ana rong seri bahan wates: bagean lempitan galvanis lan paduan aluminium.

  • v-type medium efficiency v bank air filter

    v-jinis efisiensi medium v ​​filter udara bank

    Filter kasebut nggunakake filter performa medium V-BANK (filter nyedhiyakake efisiensi

    60-65%, 80-85%, 90-95% lan liya-liyane), sawise dibentuk, efisiensi dhuwur, kapasitas nyepeng debu gedhe, kapasitas filtrasi udara gedhe lan fitur liyane. Digunakake kanthi wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem AC umum, sistem pemurnian udara lan penyemprotan sistem pasokan udara seger, iki uga bisa digunakake minangka saringan pra-saringan efisiensi ultra kanggo nambah umur layanane. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat.