cahya

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu krenjang kanthi reflektor

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah lampu nggunakake nglereni lan muter, kontak dering singset, aman lan andal. Pemegang lampu nganggo siji kepala lampu, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis rotasi propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Cocog kanggo pencahayaan pendhapa, ruangan laboratorium, lokakarya bersih standar standar, lsp.

  • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

    Lampu gril LED tahan karat kelas kurang saka kelas 1

    Nggabungake distribusi cahya sing apik banget, kurang energi lan kontrol cahya dadi siji cahya kanggo nggayuh persyaratan cahya kantor sing dhuwur. Bisa dicocogake karo opsi tabung dobel, telu, papat, cocog kanggo macem-macem kebutuhan distribusi cahya sing lancar, tingkat output cahya luwih saka 70% volume sithik, kondusif kanggo transportasi, panyimpenan, instalasi. Huruf "V" tegese dipasang, lan huruf "X" atap. Cocog kanggo bangunan kantor, kantor, pusat perbelanjaan gedhe, ruang tunggu, pabrik, sekolah, rumah sakit lan papan umum njero ruangan liyane.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W lampu braket fuji kuwalik

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah lampu nggunakake nglereni lan muter, aman lan andal. Sing duwe lampu nganggo siji kepala lampu, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis putar propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Cocog kanggo pencahayaan pendhapa, ruangan laboratorium, lokakarya bersih standar standar, lsp.

  • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

    Hemat energi 150W 250W 400W Lampu pertambangan LED

    Cocog kanggo tanduran industri, pusat perbelanjaan, supermarket, aula tunggu, aula tunggu, pusat pameran, gymnasium lan lampu liyane.

  • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

    bledug gratis cahya sing kuat 14W 28W 35W prisma nutupi cahya krenjang

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah cahya nggunakake nglereni lan muter, kontak dering singset, aman lan andal. Pemegang lampu kepala tunggal, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis putar propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Garis cahya braket prisma alus lan stabil, kanthi karakteristik debu sing kurang lan tampilan sing apik, cocog kanggo keperluan cahya sing dhuwur.

  • LED integration braket light for office, residential, commericial use

    Lampu braket integrasi LED kanggo kantor, perumahan, panggunaan komersial

    Desain novel, penampilan sing apik, volume cilik. Cocog kanggo kantor, omah, lampu komersial, lsp.

  • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

    lampu gulung irisan paduan aluminium kanggo ruangan medis, panganan, kebersihan, listrik, lan kamar sing resik

    Bayangan cahya dirancang kanthi jinis luh. Lampu kasebut disambungake karo pathokan utawa dipasang kanthi kapisah, kanthi garis sambungan cepet ing njero. Awak lamp lan pedoman digawe saka bagean logam lan dikunci nganggo sekrup stainless steel supaya awak lampu lan dalane ora tiba. Ditrapake kanggo obat, kesehatan, panganan, elektronik lan standar pencahayaan pemurnian standar liyane.

  • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

    Lampu krenjang tri-bukti tahan banyu

    Lampu cocog karo kelas IP65. Desain segel tahan banyu, tahan lembab, debu, struktur sing cukup, apik lan loman, desain kunci luwih ramah pangguna, gampang dipasang lan dijaga. Pemegang lampu tunggal, 250V plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, diameter puteran lan diameter propeling dhuwur, kinerja kontak sing apik. Desain novel, struktur kompak, tampilan sing apik, gampang dipasang lan dijaga, cepet diwiwiti. Cocog kanggo papan ing njero ruangan lan ruangan kanthi syarat anti banyu, tahan debu lan tahan lembab.

  • T type keel light strip

    Tipe strip cahya keel

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan lan gampang dipasang. Cocog kanggo hotel, ruang rapat, pabrik utawa kantor, PENGGUNAAN komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah lan rumah sakit sing dibutuhake lampu tabungan energi lan lampu rendering warna sing dhuwur.

  • class 1 back lift or lower open type clean light

    angkat kelas 1 utawa lampu sorot tipe mbukak ngisor

    Lampu kasebut cocog banget karo keel, lan gampang dipasang. Awak entheng lan tutup mburi diisi nganggo segel kanthi kapadhetan tinggi. Ora ana bledug, gampang dibersihake, ora ana sorotan, tutup mburi nggunakake jinis mbukak lawang, tetep nganggo gesper berkualitas tinggi, gampang dibukak lan ditutup, gampang dijaga, kesalahan ukuran sakabehe kurang saka +/- 1mm, flatness cocog karo JS141.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W recessed LED SMD cahya resik kanggo kamar resik

    Desain bingkai lampu neon sing ditempelake ultra tipis lan cedhak karo plafon. Awak lamp lan tutup mburi diisi nganggo segel kanthi kapadhetan tinggi. Ora ana bledug, gampang diresiki, ora ana sorotan. Diode semikonduktor paling anyar sing nyebabake teknologi pencahayaan bisa nambah umur sumber cahya, lan ora ngemot merkuri ing lampu neon tradisional, sing ramah lingkungan banget. Pilihan becik kanggo rumah sakit, apotek, pamrosesan panganan, panyimpenan lan kamar bersih industri. Macem-macem ukuran awak cahya lan jinis sumber cahya ora opsional. Digunakake kanggo acara kebersihan tingkat 100-10000.

  • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

    Lampu tahan banyu 9W 18W 25W LED chip tipe lampu tri-proof

    Cahya ketemu rating IP65. Desain segel tahan banyu, tahan lembab, debu, struktur sing cukup, apik lan loman, desain kunci luwih ramah pangguna, gampang dipasang lan dijaga. Pemegang lampu kepala tunggal, plastik rekayasa retardant semangat berkualitas tinggi 250V, kekuatan mekanik sing dhuwur, diameter puteran lan diameter propeling dhuwur, kinerja kontak sing apik. Desain novel, struktur kompak, tampilan sing apik, gampang dipasang lan dijaga, cepet diwiwiti. Cocog kanggo papan ing njero ruangan lan ruangan kanthi syarat anti banyu, tahan debu lan tahan lembab.