Lampu LED

  • T type keel light strip

    Tipe strip cahya keel

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan lan gampang dipasang. Cocog kanggo hotel, ruang rapat, pabrik utawa kantor, PENGGUNAAN komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah lan rumah sakit sing dibutuhake lampu tabungan energi lan lampu rendering warna sing dhuwur.

  • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

    18W 40W 80W recessed LED SMD cahya resik kanggo kamar resik

    Desain bingkai lampu neon sing ditempelake ultra tipis lan cedhak karo plafon. Awak lamp lan tutup mburi diisi nganggo segel kanthi kapadhetan tinggi. Ora ana bledug, gampang diresiki, ora ana sorotan. Diode semikonduktor paling anyar sing nyebabake teknologi pencahayaan bisa nambah umur sumber cahya, lan ora ngemot merkuri ing lampu neon tradisional, sing ramah lingkungan banget. Pilihan becik kanggo rumah sakit, apotek, pamrosesan panganan, panyimpenan lan kamar bersih industri. Macem-macem ukuran awak cahya lan jinis sumber cahya ora opsional. Digunakake kanggo acara kebersihan tingkat 100-10000.

  • Water-proof 9W 18W 25W LED chip type tri-proof light

    Lampu tahan banyu 9W 18W 25W LED chip tipe lampu tri-proof

    Cahya ketemu rating IP65. Desain segel tahan banyu, tahan lembab, debu, struktur sing cukup, apik lan loman, desain kunci luwih ramah pangguna, gampang dipasang lan dijaga. Pemegang lampu kepala tunggal, plastik rekayasa retardant semangat berkualitas tinggi 250V, kekuatan mekanik sing dhuwur, diameter puteran lan diameter propeling dhuwur, kinerja kontak sing apik. Desain novel, struktur kompak, tampilan sing apik, gampang dipasang lan dijaga, cepet diwiwiti. Cocog kanggo papan ing njero ruangan lan ruangan kanthi syarat anti banyu, tahan debu lan tahan lembab.

  • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

    Lampu proyek-LED LED 70W 100W 150W voltase gedhe

    Bayangan cahya digawe saka casting mati aluminium berkualitas tinggi, sumber cahya kinerja disipasi panas sing apik digawe saka manik-manik lampu padhang sing dhuwur banget, padhang sing dhuwur, lan panggunaan sing luwih stabil; Pasokan listrik saiki tetep dibangun kanggo mesthekake kinerja lampu sing stabil. Cocog kanggo cahya kanthi intensitas ing njero ruangan, kayata bengkel, papan umum lan pencahayaan ruangan sing dhuwur liyane.

  • 180V~220VAC aluminum alloy cold rolled LED down light

    180V ~ 220VAC paduan aluminium kadhemen LED mudhun cahya

    Awak cahya digawe saka pemutus presisi paduan aluminium, struktur ultra-tipis, mode pemancar cahya ngisor, perawatan suhu tinggi bubuk bubuk permukaan, resistansi korosi. Sistem panggunaan lampu nyedhiyakake LEDSMB2835 sesuai karo standar American Energy Star, kanthi pembusukan cahya cilik lan efisiensi cahya dhuwur. Pelat difusi optik Mitsubishi, cahya sing luwih alus, efisiensi output cahya dhuwur. Ndhukung faktor daya dhuwur terisolasi arus listrik drive terus-terusan, skema desain standar dhuwur, pilihan bahan sing ketat, pengujian sing ketat, supaya lampu bisa stabil lan umure dawa. Papan sing cocog: pusat seni Museum, omah butik, hotel mewah, pusat perbelanjaan mewah lan lampu kunci njero ruangan liyane.

  • aluminum gusset plate suspended ceiling LED clean panel light

    aluminium gusset plate ditanggepi langit-langit LED panel lampu sing resik

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan lan gampang dipasang. Cocog kanggo hotel, ruang rapat, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah lan rumah sakit sing dibutuhake lampu tabungan energi lan lampu rendering warna sing dhuwur.

  • Class 1 energy saving bevel edge LED clean panel light

    Lampu bevel hemat energi kelas 1 lampu panel LED sing resik

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ultraviolet, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan lan gampang dipasang. Cocog kanggo hotel, ruang rapat, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah lan rumah sakit sing dibutuhake lampu tabungan energi lan lampu rendering warna sing dhuwur.

  • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

    Lampu 1 kelas hemat energi stainless steel LED lampu resik

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ultraviolet, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan lan gampang dipasang. Cocog kanggo hotel, ruang rapat, pabrik utawa kantor, PENGGUNAAN komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah lan rumah sakit sing dibutuhake lampu tabungan energi lan lampu rendering warna sing dhuwur.

  • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

    Lampu panel lurus jinis hemat energi kelas 1

    Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan, gampang dipasang, cocog kanggo hotel, kamar konferensi, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah, rumah sakit butuh ngirit energi lan lampu indeks warna sing dhuwur.

  • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

    Lampu gril LED tahan karat kelas kurang saka kelas 1

    Nggabungake distribusi cahya sing apik banget, kurang energi lan kontrol cahya dadi siji cahya kanggo nggayuh persyaratan cahya kantor sing dhuwur. Bisa dicocogake karo opsi tabung dobel, telu, papat, cocog kanggo macem-macem kebutuhan distribusi cahya sing lancar, tingkat output cahya luwih saka 70% volume sithik, kondusif kanggo transportasi, panyimpenan, instalasi. Huruf "V" tegese dipasang, lan huruf "X" atap. Cocog kanggo bangunan kantor, kantor, pusat perbelanjaan gedhe, ruang tunggu, pabrik, sekolah, rumah sakit lan papan umum njero ruangan liyane.

  • Energy saving 150W 250W 400W LED mining light

    Hemat energi 150W 250W 400W Lampu pertambangan LED

    Cocog kanggo tanduran industri, pusat perbelanjaan, supermarket, aula tunggu, aula tunggu, pusat pameran, gymnasium lan lampu liyane.

  • LED integration braket light for office, residential, commericial use

    Lampu braket integrasi LED kanggo kantor, perumahan, panggunaan komersial

    Desain novel, penampilan sing apik, volume cilik. Cocog kanggo kantor, omah, lampu komersial, lsp.