bahan jampel

  • class1 class0 NBR PVC rubber foam compound thermal insulation material

    bahan isolasi termal termal karet kelas class1 class0 NBR

    Bahan isolasi senyawa, nggunakake teknologi khusus kanggo nggawe lapisan komposit logam "aluminium foil" lan bahan insulasi karet-plastik sing ana gandhengane, kanthi lengkap nambah indikator kinerja bahan jampel karet-plastik. Bahan isolasi majemuk wis dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi ing pirang-pirang bidang khusus. Iki digunakake kanthi akeh ing lingkungan sing angel kayata lokakarya produksi panganan, pabrik farmasi, pabrik elektronik, kamar sing resik lan sapanunggalane.

  • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

    wol kaca isolasi termal tahan api tanpa geni kanthi foil aluminium

    Wol kaca sentrifugal minangka bahan filamen saka kaca cair sing dileburake kanthi proses niup sentrifugal lan disemprotake karo resin termoset, lan banjur diobati kanthi termal lan proses jero, sing bisa digawe serangkaian produk kanthi macem-macem kagunaan, kayata Katun kaca papan, saluran fiberglass, papan AC, wol kaca kanthi suhu lsp.

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Bahan isolasi plastik kelas 1 kelas 0 karet

    Kinerja tahan karet saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627 "Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan". Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa.