lawang krenjang njero ruangan

  • 14W 28W 18W bracket light with reflector

    14W 28W 18W lampu krenjang kanthi reflektor

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah lampu nggunakake nglereni lan muter, kontak dering singset, aman lan andal. Pemegang lampu nganggo siji kepala lampu, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis rotasi propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Cocog kanggo pencahayaan pendhapa, ruangan laboratorium, lokakarya bersih standar standar, lsp.

  • Class 1 14W 18W 28W inverted fuji bracket light

    Kelas 1 14W 18W 28W lampu braket fuji kuwalik

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah lampu nggunakake nglereni lan muter, aman lan andal. Sing duwe lampu nganggo siji kepala lampu, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis putar propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Cocog kanggo pencahayaan pendhapa, ruangan laboratorium, lokakarya bersih standar standar, lsp.

  • dust free strong light 14W 28W 35W prism cover bracket light

    bledug gratis cahya sing kuat 14W 28W 35W prisma nutupi cahya krenjang

    Tampilan paten, gaya novel, wadhah cahya nggunakake nglereni lan muter, kontak dering singset, aman lan andal. Pemegang lampu kepala tunggal, 250V, plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, jinis putar propulsi radial, kinerja kontak sing apik. Garis cahya braket prisma alus lan stabil, kanthi karakteristik debu sing kurang lan tampilan sing apik, cocog kanggo keperluan cahya sing dhuwur.

  • Water-proof damp-proof tri-proof bracket light

    Lampu krenjang tri-bukti tahan banyu

    Lampu cocog karo kelas IP65. Desain segel tahan banyu, tahan lembab, debu, struktur sing cukup, apik lan loman, desain kunci luwih ramah pangguna, gampang dipasang lan dijaga. Pemegang lampu tunggal, 250V plastik rekayasa tahan api berkualitas tinggi, kekuatan mekanik sing dhuwur, diameter puteran lan diameter propeling dhuwur, kinerja kontak sing apik. Desain novel, struktur kompak, tampilan sing apik, gampang dipasang lan dijaga, cepet diwiwiti. Cocog kanggo papan ing njero ruangan lan ruangan kanthi syarat anti banyu, tahan debu lan tahan lembab.