panel sandwich honeycomb

  • 50mm 75mm 100mm thickness paper honeycomb sandwich panel for clean room hospital pharmaceutical ICU

    50mm 75mm 100mm panel sandwich honeycomb ketebalan 100mm kanggo ICU farmasi rumah sakit ruangan sing resik

    Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan komposit sing digawe saka lembaran baja dilapisi warna miturut macem-macem bahan inti. Papat sisih dewan dikuwatake lan disegel nganggo sealing pinggiran. Lokakarya produksi ditutup kanthi nggunakake papan pemurnian, lan sistem liyane bisa digunakake kanggo njamin kebersihan tartamtu. Gelar papan kanggo nyukupi kualitas pamrosesan macem-macem industri kayata panganan, obat-obatan, elektronik lan produk liyane. Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.

  • aluminum honeycomb sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich honeycomb aluminium kanthi papan lapisan magnesium oksida dobel

    Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan komposit sing digawe saka lembaran baja dilapisi warna miturut macem-macem bahan inti. Papat sisih dewan dikuwatake lan disegel nganggo sealing pinggiran. Lokakarya produksi ditutup kanthi nggunakake papan pemurnian, lan sistem liyane bisa digunakake kanggo njamin kebersihan tartamtu. Gelar papan kanggo nyukupi kualitas pamrosesan macem-macem industri kayata panganan, obat-obatan, elektronik lan produk liyane. Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.

  • light weight aluminum honeycomb sandwich panel aluminum composite panel for wall cladding and decoration

    panel sandwich honeycomb aluminium ringan ringan panel komposit aluminium untuk pelapis dinding lan dekorasi

    Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan komposit sing digawe saka lembaran baja dilapisi warna miturut macem-macem bahan inti. Papat sisih dewan dikuwatake lan disegel nganggo sealing pinggiran. Lokakarya produksi ditutup kanthi nggunakake papan pemurnian, lan sistem liyane bisa digunakake kanggo njamin kebersihan tartamtu. Gelar papan kanggo nyukupi kualitas pamrosesan macem-macem industri kayata panganan, obat-obatan, elektronik lan produk liyane. Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.

  • paper honeycomb fireproof sandwich panel with double layer magnesium oxide board for hospital pharmaceutical food electronic

    panel sandwich tahan api honeycomb kertas kanthi papan lapisan magnesium oksida dobel kanggo panganan farmasi rumah sakit elektronik

    Sistem tembok kamar sing resik yaiku papan komposit sing digawe saka lembaran baja dilapisi warna miturut macem-macem bahan inti. Papat sisih dewan dikuwatake lan disegel nganggo sealing pinggiran. Lokakarya produksi ditutup kanthi nggunakake papan pemurnian, lan sistem liyane bisa digunakake kanggo njamin kebersihan tartamtu. Gelar papan kanggo nyukupi kualitas pamrosesan macem-macem industri kayata panganan, obat-obatan, elektronik lan produk liyane. Ngadopsi sheet PCGI kualitas apik kanthi pangisi EPS. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.

  • stainless steel honeycomb sandwich panel

    panel sandwich honeycomb stainless steel

    Ngadopsi PCGI lumahing kualitas apik kanthi pangisi madu. Tangan digawe nganggo pigura profil GI utawa Aluminium.

    Trep kanggo instalasi lan pembongkaran, kinerja lengkap sing apik.