Outlet Efisiensi Dhuwur

  • high efficiency outlet with partition no partition air outlet

    outlet efisiensi dhuwur kanthi partisi ora ana outlet udara partisi

    Iki digunakake akeh ing pasokan udara ing pungkasan tanduran sing resik, kayata: farmasi, medis, panganan, elektronik, lapisan presisi lan industri liyane.
    Produk nggunakake kompresi mekanik, lan bahan kothak yaiku piring gulung adhem GB.
    Perawatan permukaan kothak nggunakake semprotan fosfat, kanthi resistensi korosi sing kuat.