Filter Efisiensi Tinggi

  • non-partition tank type high efficiency filter

    jinis tank non-partisi saringan efisiensi tinggi

    l ora ana saringan bocor sing bisa dipasang amarga nggunakake bahan panyegelan kaya gel khusus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat filter efisiensi HEPA berkapasitas tinggi kanggo teater farmasi kamar resik elektronik

    Filter kasebut nggunakake kertas serat kaca sing paling apik minangka bahan baku, lan kertas offset minangka papan partisi, digawe nganggo kothak galvanis, paduan aluminium, lan lem. Produk iki nduweni fitur efisiensi filtrasi sing dhuwur, resistensi rendah, kapasitas debu sing akeh lan rega ekonomis. Digunakake sacara wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan semprot sistem pasokan udara seger. Umume, suhu sekitar kurang saka 60 derajat. Materi wates minangka pigura galvanis lan bingkai aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    Filter efisiensi tinggi kanthi bentuk V

    Desain bentuk V kanthi saringan pleat mini sing paling akeh, luwih akeh area filter tinimbang filter tradisional. Area filter sing akeh bisa ngatasi volume udara sing luwih gedhe, njaga tekanan sing luwih murah lan nambah umur filter. Bahan filter: bahan filter nggunakake serat kaca superfine sing dipasang ing pigura kanthi lipet. Kertas filter dipisahake karo adesif panas, lan akeh digunakake ing AC lan lapangan liyane sing duwe syarat ketat ing udara.