koil baja galvanis

  • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

    Koil baja galvalume anti-driji GL kanggo atap

    55% AL-ZN COILED STEEL COIL minangka substrat baja sing dilapisi ing loro-lorone kanthi paduan seng-aluminium kanthi komposisi lapisan, aluminium 55%, seng 43,4% lan silikon 1,6%. Ketahanan karat sing apik ing Aluzinc minangka asil saka rong zat logam kasebut: efek alangi saka aluminium sing ana ing permukaan lapisan lan perlindungan seng saka korban.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    koil baja sing digulung adhem kadhemen digulung baja keras

    COIL STEEL ROLLED COLD diasilake kanthi milih koil sing digulung panas lan muter kanthi seragam ing suhu sing luwih tipis. Nduwe konfigurasi permukaan sing apik lan sifat mekanik sing luar biasa kanggo digunakake ing produksi alat elektronik lan elektronik.

  • color coated GI GL PPGI PPGI prepainted galvanized steel coil for roofing sheet

    warna ditutupi GI GL PPGI PPGI koil baja galvanis prepainted kanggo sheet atap

    Peralatan lan teknologi kabeh garis CCL (Line Coating Line) dikenalake saka Jepang Nippon, kabeh arameter nemoni ENRO-STANDARD. nggunakake lapisan telung rol, rong lapisan loro pangatusan, jembaré nutupi maksimum yaiku 1450mm. macem-macem syarat dhuwur-dhuwur bisa ditindakake. Werna lan spesifikasi liyane bisa kasedhiya miturut panjaluk pelanggan.

  • hot dipped zinc coated galvanized steel coil

    seng dicelup panas dilapisi koil baja galvanis

    PANAS-GAMBAR GALVANISI uga diarani balok panas galvanis panas utawa balok seng panas dicelupake sawise karat steelh-500 derajat Celcius lebur ing seng, balok ditempelake ing lapisan seng ing permukaan, kanggo tujuan antiseptik, cocog kanggo kabeh jinis asam lan kabut alkali lan lingkungan korosi liyane