Unit filter kipas FFU

  • washable replaceable aluminum frame primary pre air filter

    filter aluminium sing bisa diganti sing bisa diganti sing bisa diganti

    Filter nggunakake serat sintetis poliester anyar minangka bahan filter, sawise nyetak, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, lan resistensi kurang karo filter sing bisa diganti, biaya operasional sing murah lan fitur liyane.

  • non-partition tank type high efficiency filter

    jinis tank non-partisi saringan efisiensi tinggi

    l ora ana saringan bocor sing bisa dipasang amarga nggunakake bahan panyegelan kaya gel khusus.

  • partiton pleat high efficiency capacity HEPA filter for electronics clean room pharmaceutical theatre

    partiton pleat filter efisiensi HEPA berkapasitas tinggi kanggo teater farmasi kamar resik elektronik

    Filter kasebut nggunakake kertas serat kaca sing paling apik minangka bahan baku, lan kertas offset minangka papan partisi, digawe nganggo kothak galvanis, paduan aluminium, lan lem. Produk iki nduweni fitur efisiensi filtrasi sing dhuwur, resistensi rendah, kapasitas debu sing akeh lan rega ekonomis. Digunakake sacara wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan semprot sistem pasokan udara seger. Umume, suhu sekitar kurang saka 60 derajat. Materi wates minangka pigura galvanis lan bingkai aluminium.

  • V- shaped high efficiency filter

    Filter efisiensi tinggi kanthi bentuk V

    Desain bentuk V kanthi saringan pleat mini sing paling akeh, luwih akeh area filter tinimbang filter tradisional. Area filter sing akeh bisa ngatasi volume udara sing luwih gedhe, njaga tekanan sing luwih murah lan nambah umur filter. Bahan filter: bahan filter nggunakake serat kaca superfine sing dipasang ing pigura kanthi lipet. Kertas filter dipisahake karo adesif panas, lan akeh digunakake ing AC lan lapangan liyane sing duwe syarat ketat ing udara.

  • high efficiency outlet with partition no partition air outlet

    outlet efisiensi dhuwur kanthi partisi ora ana outlet udara partisi

    Iki digunakake akeh ing pasokan udara ing pungkasan tanduran sing resik, kayata: farmasi, medis, panganan, elektronik, lapisan presisi lan industri liyane.
    Produk nggunakake kompresi mekanik, lan bahan kothak yaiku piring gulung adhem GB.
    Perawatan permukaan kothak nggunakake semprotan fosfat, kanthi resistensi korosi sing kuat.

  • high temperature air filter

    saringan udara suhu dhuwur

    Filter udara suhu seri FL nggunakake serat kaca ultrafine minangka kertas saringan, foil aluminium minangka pemisah, lan bingkai stainless steel. Wis disegel lan dilengkapi karet suhu tinggi sing diimpor. Saben filter wis ngliwati tes sing ketat kanthi efisiensi filtrasi sing dhuwur, resistensi rendah, kapasitas debu sing gedhe, lan resistensi suhu sing dhuwur. Utamane kanggo peralatan pemurnian udara kanthi suhu dhuwur lan sistem sing mbutuhake lini produksi lapisan kayata pengeringan

  • partition medium efficiency filter

    filter efisiensi medium pemisahan

    Filter kasebut nggunakake partisi bergelombang berbentuk L. Sawise dibentuk, efisiensi filtrasi dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, volume udara saringan dhuwur lan fitur liyane. Digunakake sacara wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan semprot sistem pasokan udara seger. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat. Materi perbatasan yaiku bingkai galvanis, bingkai aluminium, lan pigura stainless steel.

  • pocket bag air cleaning medium efficiency synthetic fiber filter

    kanthong udara ngresiki filter serat sintetis efisiensi medium

    Filter nganggo serat sintetis saringan non-anyaman anyar (filter nyedhiyakake efisiensi 60-65%, 80-85%, 90-95% lan liya-liyane), sawise nyetak, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing gedhe, resistensi kurang, biaya operasi murah lan fitur liyane. Digunakake kanthi akeh ing pemurnian udara ing sistem pendingin udara umum, sistem pemurnian udara lan sistem penyemprotan udara seger, uga bisa digunakake minangka filter pra-filter efisiensi tinggi kanggo nambah umur layanan. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat. Ana rong seri bahan wates: bagean lempitan galvanis lan paduan aluminium.

  • v-type medium efficiency v bank air filter

    v-jinis efisiensi medium v ​​filter udara bank

    Filter kasebut nggunakake filter performa medium V-BANK (filter nyedhiyakake efisiensi

    60-65%, 80-85%, 90-95% lan liya-liyane), sawise dibentuk, efisiensi dhuwur, kapasitas nyepeng debu gedhe, kapasitas filtrasi udara gedhe lan fitur liyane. Digunakake kanthi wiyar ing pungkasan pemurnian udara sistem AC umum, sistem pemurnian udara lan penyemprotan sistem pasokan udara seger, iki uga bisa digunakake minangka saringan pra-saringan efisiensi ultra kanggo nambah umur layanane. Suhu panggunaan umum kurang saka 80 derajat.

  • all-metal net primary air filter

    saringan udara utami net kabeh-logam

    Kanggo bahan saringan, ana anyaman saka stainless steel utawa jalinan aluminium saka gelombang salib vertikal lan horisontal multi-lapisan. Ukuran standar kekandelan yaiku 1 inci lan 2 inci. Kanggo bahan bingkai, sampeyan bisa milih bingkai stainless steel utawa bingkai aluminium sing cocog kanggo peralatan ventilasi industri kanthi tekanan kurang tekanan lan koleksi bledug dhuwur. Gampang ngresiki lan njaga, ngirit biaya.

  • paper box cardboard frame primary synthetic fiber air filter

    kothak kertas bingkai filter serat udara sintetis utama

    Filter nggunakake serat sintetis lan serat kaca anyar minangka bahan filter, sawise dilipat, duwe efisiensi filtrasi sing dhuwur, kapasitas debu sing dhuwur, resistensi kurang lan fitur liyane. Digunakake kanthi akeh ing pemurnian udhara seger saka sistem AC umum, sistem pemurnian udara lan sistem penyediaan udara seger, uga bisa digunakake minangka filter pra-filter efisiensi medium kanggo nambah umur layanan. Umume panggunaan suhu sekitar kurang saka 93 derajat.