lampu neon sing jelas bledosan & anti korosi

  • explosion-proof&anti-corrosion clean fluorescent light

    lampu neon sing jelas bledosan & anti korosi

    Balast elektronik internal kanggo ballast proof-explosion, kanthi sirkuit cendhak lan kinerja proteksi sirkuit terbuka, lampu bisa mateni efek penuaan dahi lan fenomena bocor sing dilengkapi sirkuit pencegahan, supaya lampu bisa digunakake kanthi normal, lan hemat energi COS420 .98, kanthi input voltase sing jembar, ing kisaran voltase 170-250v bisa njaga output daya pancet; Peralatan darurat bisa dipasang miturut syarat pangguna. Yen listrik mati utawa kacilakan, otomatis bakal pindhah menyang kahanan cahya darurat. Cocog kanggo industri kimia, penyulingan minyak, minyak bumi, pertambangan, platform minyak lepas pantai lan lingkungan tahan korosi liyane.