pesawat generator diesel

  • diesel generator set

    pesawat generator diesel

    1. Generator set nggunakake baja berkualitas tinggi yaiku kanopi kekandelan - 2MM nganti 6MM.
    2. Dilengkapi bahan nyerep swara kanthi kapadhetan dhuwur - isolasi swara, geni.
    3. Generator dilengkapi batere 12V / 24V DC kanthi charger, batere nyambungake kabel.
    4. Generator dilengkapi tanki bahan bakar 10-12 jam kanthi indikator bahan bakar, suwene bisa digunakake.