BIM

Pusat Teknologi BIM duwe pengalaman akeh babagan nggawe model BIM, ngrancang gambar konstruksi kanthi nggunakake piranti lunak BIM, ndeteksi tabrakan pipa lan mbantu instalasi lan konstruksi ing situs, uga nggunakake teknologi BIM kanggo implementasi lan manajemen proyek skala gedhe , kayata manajemen bahan tambahan, prediksi biaya, simulasi konstruksi lan panentu rencana, bagean prefabrikasi, ningkatake kualitas proyek kanthi apik.

BIM
BIM-3空调配管2
BIM-1
BIM-2

CFD

Kanthi tingkatan teknologi simulasi komputer, simulasi distribusi udara ruangan sing resik wis tuwuh dadi teknologi canggih ing bidang konstruksi teknik. Tim teknis CFD wis nindakake simulasi analog babagan macem-macem distribusi udara, suhu lan asor lingkungan statis lan dinamis ing njero ruangan sing resik kanthi nggunakake piranti lunak CFD, lan wis nggawe sawetara kemajuan, nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo pemasaran lan desain HVAC.

CFD-房间压力场模拟
CFD-房间温度场模拟
CFD-气流速度云图
CFD-气流速度轨迹模拟

GMP

Verifikasi GMP minangka link penting kanggo pabrik farmasi kanggo entuk lisensi operasi sawise rampung proyek. Nalika nerbitake standar kualitas GMP lan GSP versi anyar, China wis nguatake regulasi lan manajemen obat-obatan, lan luwih angel pabrik farmasi lulus verifikasi GMP. Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo pabrik-pabrik farmasi, perusahaan nyiyapake pusat verifikasi GMP kanggo nyedhiyakake layanan verifikasi menyang pabrik-pabrik farmasi, lan mbantu dheweke ngliwati verifikasi GMP kanthi lancar.