bahan teknik konstruksi

  • water drainage plastic PVC-U flared straight pipe

    pipa banyu plastik pipa lurus-p

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.

  • water drainage plastic PVC-U straight pipe

    pipa saluran banyu-plastik pipa lurus banyu

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    Bidang aplikasi: pipa cairan (cair, gas, bubuk garing, bahan lan media liyane) ing pipa minyak bumi, kimia, elektronik, pembuatan kapal, pembuatan kertas, LNG, industri militer, metalurgi, pasokan banyu lan saluran, obat, teknik biologis lan industri liyane utawa proyek teknik] ASTM A321,ASTM A778,ASTM A789,ASTM A790,Spesifikasi lan dimensi ASTM A358 kaya ing ngisor iki(spesifikasi dimensi mung ketemu karo ASME B36.19M,B36.01M)

  • water drainage plastic PVC flared pipe

    pipa banyu plastik pipa flared PVC

    Pipa PVC akeh digunakake ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll.

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Bahan isolasi plastik kelas 1 kelas 0 karet

    Kinerja tahan karet saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627 "Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan". Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa.

  • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

    201 202 301 304 316 Bar Geser Panas Gulung Panas

    FLAT BAR yaiku waja sing salib-bagean salib segi papate lan pucuke rada kethul. Bisa dadi baja sing wis rampung. Uga bisa digunakake kanggo gandheng billet tube lan sheet rolling kanthi lempengan tipis, bisa digunakake kanggo ngawat-ngawati wesi, alat lan komponen mekanik, ing arsitektur sing digunakake kanggo nyusun struktur ram, tangga lan liya-liyane nalika dadi baja.

  • I beam

    Aku balok

    PANAS-GAMBAR GALVANISI uga diarani balok panas galvanis panas utawa balok seng panas dicelupake sawise karat steelh-500 derajat Celcius lebur ing seng, balok ditempelake ing lapisan seng ing permukaan, kanggo tujuan antiseptik, cocog kanggo kabeh jinis asam lan kabut alkali lan lingkungan korosi liyane.

  • angle steel

    waja amba

    ANGLE STEEL bisa digawe saka macem-macem kabutuhan macem-macem komponen stres miturut struktur, uga bisa digunakake kanggo sambungan antarane komponen. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur arsitektur lan teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan pengangkut, kapal, kontainer, tungku industri, menara reaksi, braket kabel, pipa listrik, krenjang bus-bar, lan rak-rak gudang lsp .

  • stainless steel pipe

    pipa stainless steel

    FLAT BAR yaiku waja sing salib-bagean salib segi papate lan pucuke rada kethul. Bisa dadi baja sing wis rampung. Uga bisa digunakake kanggo gandheng billet tube lan sheet rolling kanthi lempengan tipis, bisa digunakake kanggo ngawat-ngawati wesi, alat lan komponen mekanik, ing arsitektur sing digunakake kanggo nyusun struktur ram, tangga lan liya-liyane nalika dadi baja.

  • H beam

    H balok

    H-Balok yaiku baja konstruksi ekonomi anyar. Bentuk salib baja balok H nyaman, sifat mekanik sing apik, saben titik ing bagean kasebut bakal luwih seragam nalika muter, ngalami stres internal sing kurang, dibandhingake karo balok universal biasa, kaunggulan saka tipe H yaiku salib gedhe modulus bagean, bobot entheng, penghematan logam, bisa nyuda 30% -40% struktur bangunan

  • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

    Koil baja galvalume anti-driji GL kanggo atap

    55% AL-ZN COILED STEEL COIL minangka substrat baja sing dilapisi ing loro-lorone kanthi paduan seng-aluminium kanthi komposisi lapisan, aluminium 55%, seng 43,4% lan silikon 1,6%. Ketahanan karat sing apik ing Aluzinc minangka asil saka rong zat logam kasebut: efek alangi saka aluminium sing ana ing permukaan lapisan lan perlindungan seng saka korban.

  • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

    koil baja sing digulung adhem kadhemen digulung baja keras

    COIL STEEL ROLLED COLD diasilake kanthi milih koil sing digulung panas lan muter kanthi seragam ing suhu sing luwih tipis. Nduwe konfigurasi permukaan sing apik lan sifat mekanik sing luar biasa kanggo digunakake ing produksi alat elektronik lan elektronik.