lawang kamar & jendhela sing resik

  • clean melamine resin panel door for medical industrial pharmaceutical rooms

    lawang panel resin melamin sing resik kanggo kamar farmasi industri medis

    Kanthi sifat fisik lan kimia sing apik, resistensi pengaruh, resistensi aus, tahan korosi asam lan alkali, resistensi uv, lsp;
    Lumahing piring resin melamin non-keropos, efek antibakteri sing apik banget, nyegah polusi;
    Warna lan tekstur permukaan sing sugih;
    Bingkai lawang nganggo strip sealing karet sing dipasang kanthi kinerja penyegelan sing apik banget;
    Bahan ngisi tahan api sing dhuwur, resistensi geni dhuwur;

  • customized alu aluminum frame glass sliding security single double clean door

    disesuaikan aluminium bingkai kaca geser keamanan keamanan dobel sing resik

    Profil bingkai lawang bisa digunakake kanggo cadangan bukaan utawa bolongan ing sistem tembok kamar sing resik.
    Awak jinis 40 jinis, rega cahya berkualitas apik banget.
    Bingkai lawang nganggo karet sealing karet sing dipasang kanthi kinerja panyegelan sing apik banget.
    Jendhela kaca biasa lapisan siji bisa dipilih kanggo jendhela pengamatan kanggo ngirit biaya.
    Iki digunakake kanthi akeh ing sistem tembok piring waja warna.

  • electric driven clean room window with fog effect

    jendhela kamar resik sing didhukung listrik kanthi efek kabut

    Jendhela pemurnian nduweni kategori utama miturut bahan: bingkai paduan aluminium lan pigura baja tahan karat lan pigura baja cetakan siji; kanthi bentuk pojok: pojok bunder lan pojok kothak. Kabeh windows pemurnian nganggo gelas lapisan kaping pindho lan vakum ing njero ruangan, nyiyapake udara sing apik lan kinerja termal.

  • holllow double glazing clean window

    holllow pindho kaca sing resik

    Desain kerang berongga, jampel swara lan jampel panas.
    Isi gas garing, aja ngasilake kabut.
    Sambungan Gamelan karo sistem tembok lan apik.
    Kinerja panyegelan sing apik.
    Digunakake ing industri elektronik, obat, panganan, lan industri liyane.

  • PVC fabric or aluminum rapid acting rolling roller up shutter door

    Kain PVC utawa aluminium kanthi cepet tumindak muter roller rana

    Pelestarian panas, nyegah debu, isolasi swara lan properti liyane.
    Kacepetan mbukak bisa dikontrol.
    Ngadopsi bahan sing ora gampang kobong kanthi resistensi geni sing apik.
    Desain struktur sing apik, kinerja panyegelan sing apik.

  • clean room steel door

    lawang baja kamar sing resik

    Macem-macem desain bingkai lawang, adaptasi karo macem-macem instalasi situs sing kompleks. Segel poliuretan busa, kinerja panyegelan sing apik banget.
    materi ngisi geni sing luwih dhuwur, kinerja geni sing luwih dhuwur.
    Jendhela pengamatan nggunakake jendhela kaca kothong, sing duwe efek isolasi swara sing apik. Pilihan macem-macem warna panel lawang, katon apik.
    digunakake ing sistem tembok piring waja warna lan tembok sipil.

  • Food medical hospital drug laboratory pharmaceutical industrial GMP hygiene galvanized stainless steel swing clean door

    Pangan medis rumah sakit obat laboratorium farmasi industri GMP kebersihan galvanis stainless steel swing swing pintu sing resik

    Lawang digawe saka waja tahan karat kanthi kekuatan dhuwur.
    Baja tahan karat nduweni sifat komprehensif sing apik lan tahan korosi sing dhuwur.
    Macem-macem desain bingkai lawang, adaptasi karo macem-macem instalasi situs sing kompleks.
    Segel poliuretan busa, kinerja panyegelan sing apik banget.
    Bahan ngisi tahan api sing dhuwur, resistensi geni sing dhuwur.
    Jendhela pengamatan nggunakake jendhela kaca kothong, sing duwe efek isolasi swara sing apik.
    Digunakake sacara wiyar ing sistem tembok plat waja warna lan tembok sipil.a

  • Windows with manual magnetic built-in blind

    Jendela kanthi manual magnetik bawaan

    Jendhela pemurnian nduweni kategori utama miturut bahan: bingkai paduan aluminium lan stainless
    bingkai baja lan pigura baja cetakan siji; kanthi bentuk pojok: pojok bunder lan kothak
    pojok Kabeh windows pemurnian nganggo gelas lapisan kaping pindho lan vakum ing njero ruangan, nyiyapake udara sing apik lan kinerja termal.

  • automatic sliding high quality customized fire proof cleanroom door with interlock

    ngusapake kanthi otomatis lawang kebersihan bukti geni kanthi kualitas tinggi kanthi interlock

    Mode induksi inframerah
    Motor performa tinggi, umur kerja dawa.
    digunakake kanggo ngresiki proyek ing industri medis, panganan, kosmetik lan industri manufaktur elektronik.
    Dilengkapi piranti sensing manungsa.
    Karakteristik: umur panjang, perpanjangan wektu nutup sajrone akses, gampang dioperasikake lan aman, utamane cocog kanggo nggawa barang, asring mlebu kreta, isolasi ruangan sing cepet.