cahya resik

  • aluminum alloy tear-drop light for medical, food, hygiene, electric, clean room

    lampu gulung irisan paduan aluminium kanggo ruangan medis, panganan, kebersihan, listrik, lan kamar sing resik

    Bayangan cahya dirancang kanthi jinis luh. Lampu kasebut disambungake karo pathokan utawa dipasang kanthi kapisah, kanthi garis sambungan cepet ing njero. Awak lamp lan pedoman digawe saka bagean logam lan dikunci nganggo sekrup stainless steel supaya awak lampu lan dalane ora tiba. Ditrapake kanggo obat, kesehatan, panganan, elektronik lan standar pencahayaan pemurnian standar liyane.

  • class 1 back lift or lower open type clean light

    angkat kelas 1 utawa lampu sorot tipe mbukak ngisor

    Lampu kasebut cocog banget karo keel, lan gampang dipasang. Awak entheng lan tutup mburi diisi nganggo segel kanthi kapadhetan tinggi. Ora ana bledug, gampang dibersihake, ora ana sorotan, tutup mburi nggunakake jinis mbukak lawang, tetep nganggo gesper berkualitas tinggi, gampang dibukak lan ditutup, gampang dijaga, kesalahan ukuran sakabehe kurang saka +/- 1mm, flatness cocog karo JS141.

  • class 1 bevel edge clean light

    cahya kelas pinggir bevel sing resik

    Awak entheng dirancang kanthi pinggiran beveled supaya gampang diresiki lan katon sederhana. Iki dilengkapi reflektor pangilon. Bayangan cahya disambungake karo awak entheng kanthi plancongan penyegelan bermutu. Cocog kanggo cahya saka bengkel elektronik, lokakarya farmasi lan bengkel standar standar sing resik.

  • class 1 recessed type clean light

    lampu kelas resesi tipe 1 reses

    Awak entheng dirancang kanthi pinggiran beveled supaya gampang diresiki lan katon sederhana. Iki dilengkapi reflektor pangilon. Bayangan cahya disambungake karo awak entheng kanthi plancongan penyegelan bermutu. Cocog kanggo cahya saka bengkel elektronik, lokakarya farmasi lan bengkel standar standar sing resik.

  • medical clean light for medical operation room ICU

    lampu resik medis kanggo kamar operasi medis ICU

    Kertu desain awak ringan kuning, tampilan loman, reflektor cermin internal, desain bingkai luminaire lereng 45 derajat, apik, gampang diresiki; Hubungan antara shade shade lan body lamp nggunakake strip panyegelan berkualitas tinggi; Ukurane lampu bisa disesuaikan. Lampu sing dipasang tetep, cocog kanggo ruang operasi medis, bangsal ICU, lsp.

  • stainless steel cold rolled panel class 1 clean light

    stainless steel panel adhem nggulung adhem kelas 1 cahya resik

    Awak entheng dirancang kanthi pinggiran beveled supaya gampang diresiki lan katon sederhana. Iki dilengkapi reflektor pangilon. Bayangan cahya disambungake karo awak entheng kanthi plancongan penyegelan bermutu. Cocog kanggo cahya saka bengkel elektronik, lokakarya farmasi lan bengkel standar standar sing resik.

  • ultraviolet germicidal light

    cahya germicidal ultraviolet

    cahya germisida ora prelu diowahi dadi cahya sing bisa dideleng, dawane gelombang 253,7 nm bisa duweni efek sterilisasi sing apik banget, amarga sel-sel garis penyerapan cahya ana aturan, ing sinar ultraviolet 250-270 nm nduweni panyerepan paling gedhe, nyerep sinar ultraviolet nyatane duwe peran ing materi genetik seluler utawa DNA, muter energi foton allochromatic, ultraviolet sing diserap dening pasangan dhasar DNA, nyebabake bahan genetik mutasi, nggawe bakteri mati kanthi cepet utawa ora bisa ngasilake, entuk tujuan sterilisasi.