Lampu panel lurus jinis hemat energi kelas 1

Katrangan singkat:

Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan, gampang dipasang, cocog kanggo hotel, kamar konferensi, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah, rumah sakit butuh ngirit energi lan lampu indeks warna sing dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Lampu panel LED jinis pinggir lurus
Kekuwatan 14W 28W 18W 36W
Asal Usul Cina
Tegangan AC200V
Tingkat insulasi Kelas 1
Sertifikat CE CCC RoHS

 

Cahya sing padhang metu kanthi rata, kanthi sudut cahya sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ora ana fenomena stroboskopik. Ringan, gampang dipasang, cocog kanggo hotel, kamar konferensi, pabrik utawa kantor, panggunaan komersial, fasilitas perumahan utawa umum, sekolah, rumah sakit butuh ngirit energi lan lampu indeks warna sing dhuwur.

>>Standar Kinerja lan Kualitas:


Fitur produk:

Awak entheng: digawe saka piring bergulung adhem utawa profil aluminium berkualitas tinggi, pinggiran lurus, bingkai stainless steel opsional.

Bayangan cahya: gunakake tahan akrilik, tahan akrilik tahan, akrilik gadhing opsional, piring pandhuan cahya efisiensi tinggi.

Listrik: dilengkapi chip LED kanthi efisiensi tinggi, ngirit energi 80% dibandhingake karo lampu pijar kanthi efisiensi bercahaya sing padha, kanthi umur rata-rata 50.000 jam. Dilengkapi drive LED saiki Philips, dilengkapi stabilitas sing kuat.

Standar produk & syarat teknis

GB7000.201-2008, GB7000.1-2007, GB17743-2007, GB17625.1-2003

Model produk

Kekuwatan

Ukuran awak entheng (mm)

Fluks bercahaya

Tegangan

HR-MF / L-B80W

80W

1200x600x12

7200LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B60W

60W

1200x600x12

5400LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B56W

56W

600x600x12

5040LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B44W

44W

1200x300x12

3900LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B30W

30W

600x300x12

2700LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B20W

20W

600x300x12

1800LM

AC220V ~ 50Hz

HR-MF / L-B18W

18W

600x300x12

1620LM

AC220V ~ 50Hz


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • 18W 40W 80W recessed LED SMD clean light for clean room

      18W 40W 80W recessed LED SMD lampu resik kanggo ...

      Jeneng Produk Lampu LED bersih SMD terpencil Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Desain bingkai lampu neon bersih tertanam ultra tipis lan cedhak langit-langit. Awak lamp lan tutup mburi diisi nganggo segel kanthi kapadhetan tinggi. Ora ana bledug, gampang diresiki, ora ana sorotan. Diode semikonduktor paling anyar sing nyebabake teknologi pencahayaan ningkatake umur sumber cahya, lan ora ngemot merkuri ing trad ...

    • 70W 100W 150W large voltage LED project-light light

      70W 100W 150W proyek voltase LED voltase gedhe ...

      Jeneng Produk Lampu proyek-proyek LED Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Bayangan cahya digawe saka casting die aluminium berkualitas tinggi, sumber cahya kinerja disipasi panas sing apik digawe saka ultra-tinggi manik-manik lampu padhang, padhang dhuwur, lan panggunaan sing luwih stabil; Pasokan listrik saiki tetep dibangun kanggo mesthekake kinerja lampu sing stabil. Cocog kanggo cahya kanthi intensitas ing njero ruangan, kayata worksho ...

    • T type keel light strip

      Tipe strip cahya keel

      Jeneng T Tipe lampu strip keel Daya 8W 15W 24W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Cahya cerah metu rata, kanthi Sudut luminance sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal, ora ana radiasi, ...

    • Class 1 low noise corrosion-proof LED grille light

      Lampu gril LED tahan karat kelas kurang saka kelas 1

      Jeneng Produk Lampu gril LED Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Nggabungake distribusi cahya sing apik banget, kerugian energi sing sithik lan kontrol cahya dadi siji cahya kanggo nggayuh persyaratan cahya kantor sing dhuwur. Bisa dicocogake karo opsi tabung dobel, telu, papat, cocog kanggo macem-macem kebutuhan distribusi cahya sing lancar, tingkat output cahya luwih saka 70% volume cilik, kondusif kanggo transportasi, panyimpenan, nginstal ...

    • Class 1 energy saving stainless steel edge LED clean light

      Kelas 1 ngirit energi stainless steel LED ...

      Jeneng Produk Tepi baja tahan karat LED lampu bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Cahya cerah metu rata, kanthi Sudut luminance sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ultraviolet, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ana efek termal ...

    • LED integration braket light for office, residential, commericial use

      Lampu braket integrasi LED kanggo kantor, manggon ...

      Jeneng Produk Back lift type clean light Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Level isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Desain Novel, penampilan sing apik, volume cilik. Cocog kanggo kantor, omah, lampu komersial, lsp. >> Kinerja lan Standar Kualitas: Fitur produk: Awak entheng: digawe saka pelat waja kadhemen kadhemen kualitas dhuwur, kanthi desain anyar, tampilan sing apik lan volume cilik. Lumahing dioksidasi lan anti-violet. Te ...