Bahan isolasi plastik kelas 1 kelas 0 karet

Katrangan singkat:

Kinerja tahan karet saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627 "Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan". Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa.


Detail Produk

Tag Produk

Kinerja keamanan geni sing dhuwur
Kinerja tahan karet saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627 "Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan". Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa.
Teknologi busa nano mikro sing nduweni, konduktivitas termal sing kurang
Bahan karet warna lan insulasi plastik nggunakake teknologi umbi mikro nano proprietariat, saengga pembentukan internal material struktur kantong udara cilik; Struktur internal gelembung sing ditutup kanthi lengkap, saengga konduktivitas termal luwih murah lan stabil, panggunaan efek hemat energi jangka panjang wis jelas.
Kesehatan lingkungan, kualitas udara njero ruangan sing luwih apik
Non-beracun, ora ana ambune, ora ana serat, ora ana bledug, ora ana formaldehida, sianida lan zat-zat liyane sing mbebayani, konsentrasi volatilisasi organik sing kurang, kanggo njamin kualitas udara ing njero ruangan sing luwih apik.
Penampilan kelas tinggi, seragam lan ayu
Bahan karet lan plastik jampel warna-warni warna-warni, katon ayu lan ora prelu dekorasi. Kajaba iku, macem-macem warna bisa digunakake kanggo nyadari manajemen visual saka macem-macem zona proses lan ningkatake efek proyek kasebut kanthi umum.
Gampang lan cepet dipasang
Bahan empuk, warna khusus, konstruksi lan instalasi sederhana.

Item kinerja

Indikator kinerja

Standar

Kapadhetan ekspresi

42-65kg / m3

GB / T 17794

Indeks oksigen

38%

GB / T 8624

Kapadhetan asap

<48%

kinerja pembakaran

Kelas tahan api B1, lapisan komposit kelas A sing ora bisa diobong

GB / T 8624

konduktivitas termal

-20 ℃≤0.030 WI (mk)

GB / T 17794

0≤0.032 W (mk)

40≤0.035 W (mk)

Permeabilitas Kelembapan

Koefisien kelembapan

≤9.8 × 10-1g / (mspa)

GB / T 17146

Faktor resistensi kelembapan

20000

Penyerapan banyu vakum

≤4%

GB / T 17794

Tingkat banyu kekuatan luh

≥7N / cm

GB / T 10808

Tingkat rebound kompresi (tingkat kompresi 50%, 72 jam)

≥81%

GB / T 17794

Tahan tuwa, 150h

Sedut kerut, ora retak, ora ana lubang jarum, ora ana deformasi

GB / T 16259

Kisaran suhu sing ditrapake

-50 ~ 105 ℃

GB / T 17794


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • cold rolled steel coil cold rolled full hard steel hard

      koil baja sing digulung adhem adhem digulung ...

      >> Deskripsi Coil Steel Rolled Cold (Rolled Steel Coil), digawe kanthi milih koil sing digulung panas lan muter kanthi seragam ing suhu sing cocog karo ketebalan sing luwih tipis. Nduwe konfigurasi permukaan sing apik lan sifat mekanik sing luar biasa kanggo digunakake ing produksi alat elektronik lan elektronik. Spesifikasi Standar JIS G 3141: 2005 SPCCT-SD SPCD-SD, SPCE-SD, SPCF-SD, SPCG-SD ASTM A1008 CS TYPE A / B / C DS TYPE A / B, DDS EDDS EN ...

    • anti-finger GL galvalume steel coil for roofing sheets

      Koil baja galvalume anti-driji GL kanggo atap ...

      55% AL-ZN COILED STEEL COILED minangka substrat baja sing dilapisi ing loro-lorone kanthi paduan seng-aluminium kanthi komposisi lapisan, aluminium 55%, seng 43,4% lan silikon 1,6%. Ketahanan karat sing apik ing Aluzinc minangka asil saka rong zat logam kasebut: efek alangi saka aluminium sing ana ing permukaan lapisan lan perlindungan seng saka korban. Rentang Kandel 0,14 mm - Jarak Jembar 2,00 mm 600 mm - 1250 mm ...

    • water drainage plastic PVC flared pipe

      pipa banyu plastik pipa flared PVC

      Pipa pvc digunakake kanthi akeh ing bangunan industri lan sipil, kalebu drainase lawang njero ruangan lan njaba, proyek pipa limbah, sistem irigasi pertanian, saluran kimia, limbah, uga cocog kanggo pipa ventilasi lan pipa saluran, dll. Parameter teknis: Pipa flaring (Kanthi apron) S 、 SDR diameter njaba njaba (mm) kekandelan tembok (mm) tekanan nominal 0.63MPa S16 SDR33 63 2.0 75 2.3 90 2.8 S20 SDR41 110 2.7 125 3.1 140 3.5 160 ...

    • angle steel

      waja amba

      ANGLE STEEL bisa digawe saka macem-macem kabutuhan macem-macem komponen stres miturut struktur, uga bisa digunakake kanggo nyambungake komponen. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem struktur arsitektur lan teknik, kayata balok, jembatan, menara transmisi, mesin angkat lan pengangkut, kapal, kontainer, tungku industri, menara reaksi, braket kabel, pipa listrik, krenjang bus-bar, lan rak-rak gudang lsp Digunakake sudut baja baja Komoditas kanggo nggawe ...

    • 201 202 301 304 316 Hot Rolled Stainless Steel Flat Bar

      201 202 301 304 316 Baja Karat Panas ...

      FLAT BAR minangka waja sing salib segi papate lan pinggire rada kethul. Bisa dadi baja sing wis rampung. Uga bisa digunakake kanggo gandheng billet tube lan sheet rolling kanthi lempengan tipis, bisa digunakake kanggo ngawat-ngawati wesi, alat lan komponen mekanik, ing arsitektur sing digunakake kanggo nyusun struktur ram, tangga lan liya-liyane nalika dadi baja. Paket ing bundle utawa minangka syarat customer Bobot bundel Udakara 2 ton MOQ 2 ton saben ukuran Wektu Pengiriman 15-20 dina sawise ...

    • fireproof soundproof thermal insulation glass wool with aluminum foil

      kaca tahan api isolasi termal kaca w ...

      Wol kaca sentrifugal minangka bahan filamen sing digawe saka kaca cair sing di serat kanthi proses niup sentrifugal lan disemprotake karo resin termoset, lan banjur diobati kanthi termal lan proses jero, sing bisa digawe serangkaian produk kanthi macem-macem panggunaan, kayata Katun kaca papan, saluran fiberglass, papan AC, wol kaca suhu dhuwur, lsp >> Kinerja lan standar produk: 1. Isolasi termal, penyerapan swara lan nyuda swara 2. St ...