kabel

  • PVC inuslated cable

    Kabel inuslated PVC

    Kabel listrik PVC (kabel listrik plastik) minangka salah sawijining produk berkualitas tinggi ing perusahaan kami. Produk kasebut ora mung nduweni kemampuan listrik sing apik, nanging uga nduweni stabilisasi kimia sing apik, struktur sing gampang, gampang digunakake, lan peletakan kabel ora diwatesi nalika tiba. Iki digunakake ing sirkuit trafo sing diwenehi voltase yaiku 6000V utawa luwih ngisor.

  • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

    voltase sedheng utawa medium overhead aerial bundled konduktor aluminium kabel kabel overhead LCD

    Aerial Bundle Conductor (kabel ABC) minangka konsep sing inovatif banget kanggo distribusi tenaga overhead yen dibandhingake karo sistem distribusi overhead konduktor konvensional. Nyedhiyakake tingkat keamanan lan kehandalan sing luwih dhuwur, kerugian tenaga sing luwih murah lan ekonomi sistem pokok kanthi nyuda instalasi, pangopènan lan biaya operasional. Sistem iki cocog kanggo distribusi deso lan luwih becik dipasang ing jubin sing angel kayata wilayah perbukitan, wilayah alas, wilayah pesisir lsp.

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 kabel inti inti 4 inti terisolasi

    Kabel daya terisolasi XLPE cocok kanggo dipasang ing saluran transmisi lan distribusi listrik kanthi AC 50HZ lan tegangan 0,6 / 1kV~35kV
    Tegangan Rated: 0.6 / 1kV ~ 35kV
    Bahan konduktor: tembaga utawa aluminium.
    Intine inti: siji inti, loro intine, telung intine, papat intine (3 + 1 intine), limang intine (3 + 2 intine).
    Jinis kabel: kabel lapis baja non-lapis baja, lapis baja lan kabel waja