nampan kabel

  • galvanized perforated cable tray

    nampan kabel berlubang galvanis

    Nduweni sifat anti korosi sing apik banget, jangka panjang umur, harapan urip luwih dawa tinimbang jembatan biasa, produksi tingkat industrialisasi, kualitas lan stabilitas sing dhuwur. Mula digunakake ing lingkungan njaba sing ngalami korosi atmosfer sing parah lan ora gampang didandani.

  • hot dipped galvanized stainless steel aluminum wire mesh cable tray

    nampan kabel stainless steel galvanis stainless steel dicelup panas

    Baki kabel kranjang kabel yaiku sistem manajemen kabel bolong gandheng sing digawe saka kabel baja sing kuat. Baki kranjang kawat diprodhuksi kanthi ngelas jaring, nggawe saluran, lan banjur rampung sawise digawe. Bolong 2 ″ x 4 ″ ngidini aliran udara terus-terusan kanggo nyegah penumpukan panas. Kajaba iku, desain terbuka unik iki ngalangi tumpukan bledug, kontaminan lan panyebaran bakteri.

  • pre-galvanized ladder type cable tray

    nampan kabel jinis tangga sing wis galvanis

    Baki kabel tipe tangga duwe kaluwihan bobot entheng, murah, wujud unik, instalasi sing gampang, disipasi panas sing apik lan permeabilitas udara. Cocog kanggo nyelehake kabel diameter gedhe ing umume, utamane kanggo masang kabel listrik sing dhuwur lan murah. perawatan dipérang dadi semprotan elektrostatik, galvanis lan dicet. Uga lumahing bisa diobati kanthi anti karat khusus ing lingkungan karat sing abot.