CESE2 (Thailand) CO., LTD

CESE2 (Thailand) Co.Ltd, didegaké ing 2016, dununge ing Bangkok, ibukutha Thailand. Iki tundhuk karo China Electronics System Engineering No.2 Construction Co.Ltd sing dipasang ing CEC.
Kita berorientasi pelanggan lan nganggep teknologi rekayasa sistem bersih terkemuka domestik minangka daya saing inti. Kita nyedhiyakake layanan profesional kanggo konstruksi pabrik teknologi tinggi kanthi skala semikonduktor, tampilan panel datar, panganan lan obat-obatan, ilmu kehidupan, lembaga riset ilmiah, energi anyar, perlindungan lingkungan industri, bisnis cerdas, lan liya-liyane. solusi rekayasa sistematis mandheg lan kabeh-kabeh kanggo industri manufaktur teknologi tinggi.
Wiwit wiwitan perusahaan digawe, kita wis nggabungake bisnis rekayasa, nggabungake sumber daya rantai pasokan lan mboko sithik nggawe sistem layanan pemasaran teknik konstruksi kanthi ciri khas Asia Tenggara sing nggabungake konsultasi perdagangan impor & ekspor, pasokan bahan rekayasa, lan transportasi logistik.

15
13
17
16