3 kabel inti inti 4 inti terisolasi

Katrangan singkat:

Kabel daya terisolasi XLPE cocok kanggo dipasang ing saluran transmisi lan distribusi listrik kanthi AC 50HZ lan tegangan 0,6 / 1kV~35kV
Tegangan Rated: 0.6 / 1kV ~ 35kV
Bahan konduktor: tembaga utawa aluminium.
Intine inti: siji inti, loro intine, telung intine, papat intine (3 + 1 intine), limang intine (3 + 2 intine).
Jinis kabel: kabel lapis baja non-lapis baja, lapis baja lan kabel waja


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng XLPE Kabel Daya Terisolasi
Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 standar
Tegangan Nganti 35KV
Kondektur Konduktor Tembaga utawa Aluminium
Babagan Salib Adhedhasar sarat klien
Lamaran Kabel Daya Tegangan Sedheng digunakake kanthi tetep menyang
sebarake listrik ing AC kanthi voltase 35kV lan ing saluran transmisi 35kV.
Paket Paket Drum Kayu utawa drum kayu Wesi
Jampel PVC utawa XLPE

Kabel daya terisolasi XLPE cocok kanggo dipasang ing saluran transmisi lan distribusi listrik kanthi AC 50HZ lan tegangan 0,6 / 1kV~35kV
Tegangan Rated: 0.6 / 1kV ~ 35kV
Bahan konduktor: tembaga utawa aluminium.
Intine inti: siji inti, loro intine, telung intine, papat intine (3 + 1 intine), limang intine (3 + 2 intine).
Jinis kabel: kabel lapis baja non-lapis baja, lapis baja lan kabel waja

>> Babagan kabel listrik kita:


Kita bisa ngasilake kabeh jinis kabel listrik kanthi voltase (U0 / U) saka 0,6 / 1 kv nganti 1.8 / 3kv, 3.6 / 6kv, 3.6 / 7.2kv, 6 / 10kv, 6 / 12kv, 8.7 / 15kv, 8.7 / 17.5 kv, 12 / 20kv, 12 / 24kv, 18 / 30kv, 18 / 36kv ing transmisi & jalur transformasi kanggo tujuan mbuktekake banyu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • PVC inuslated cable

      Kabel inuslated PVC

      Jeneng Standar Kabel Daya Terisolasi PVC IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Voltase standar 0.6 / 1kV, ~ 3.6 / 6kV utawa 0.6 / 1 ~ 1900 / 3300V Tembaga Konduktor utawa Salib Konduktor Aluminium Adil karo sarat klien Aplikasi Daya Tegangan Sedheng Kabel digunakake kanthi mbikak tetep kanggo nyebar listrik ing voltase AC 3,6kV lan ing saluran transmisi 6kV. Paket Paket Drum Kayu utawa Isolasi drum drum kayu-kayu PVC utawa kabel daya XLPE PVC (plastik ...

    • low or medium voltage overhead aerial bundled conductor aluminum ABC cable overhead cable

      voltase sedheng utawa medium overhead a ...

      Jeneng Standar Kabel Daya Terisolasi ABC IEC60502 Standar, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan standar Nganti Tembaga Konduktor Tembaga 600V utawa Seksi Konduktor Aluminium Adhedhasar sarat klien Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedheng digunakake kanthi tetep kanggo nyebar listrik ing AC dirating voltase 600V lan ing sangisore jalur transmisi 600V. Paket Paket Kayu Drum utawa Isolasi drum kayu-wesi PVC utawa Konduktor Bundel Udara XLPE (kabel ABC) minangka inovasi ...