KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS sing Dhuwur

produk kita

  • 3 core 4 core XLPE insulated power cable

    3 kabel inti inti 4 inti terisolasi

    Jeneng Kabel Daya Terisolasi XLPE Standar IEC60502, BS, DIN, ASTM, GB12706-2008 Tegangan standar Nganti 35KV Konduktor Tembaga utawa Salib Konduktor Aluminium Adhedhasar sarat klien Aplikasi Kabel Daya Tegangan Sedheng digunakake kanggo tetep mbagekake listrik ing AC dirating voltase 35kV lan ing sangisore saluran transmisi 35kV. Paket Paket Drum Kayu utawa Isolasi drum kayu-kayu Wesi utawa kabel daya terisolasi XLPE XLPE cocok kanggo ...

  • rock wool sandwich panel with double layer magnesium oxide boards

    panel sandwich wol rock kanthi magn ...

    Jeneng Produk Panel sandwich wol rock Lebar 900mm 980mm 1160mm 1180mm Panjang Maksimum 6000mm utawa Tebal Dinding khusus 50mm 75mm 100mm Baja Wajah Tebal 0.5-1.0mm Bahan Plate Luar PPGI, Al-mg-M, n Baja paduan, baja SS, baja Ti-Zn , HPL, VCM Coating PE, PVDF, Material HDP Struktur EPS Struktur Bingkai Galvanis utawa struktur bingkai profil Aplikasi Bahan kimia, medis, listrik, panganan, kamar bersih farmasi Ngadopsi PCGI lumahing PCGI sing apik kanthi pangisi EPS. Han ...

  • Class 1 energy saving straight edge type LED clean panel light

    Kelas 1 hemat energi tipe pinggir lurus LED ...

    Jeneng Produk Jinis pinggir lurus LED lampu panel bersih Daya 14W 28W 18W 36W Asal China Voltase AC200V Tingkat isolasi Kelas 1 Sertifikat CE CCC RoHS Cahya cerah metu rata, kanthi Sudut pencahayaan sing luwih jembar. Desain sirkuit khusus, supaya ora ana lampu sing salah siji sing mengaruhi pengaruh sakabehe, bebas saka gangguan radio, ora bakal ngrusak lingkungan. Ngirit energi, padhang sing dhuwur, ora ana merkuri, ora ana infrared, ora ana ULTRAVIOLET, ora ana gangguan elektromagnetik, ora ...

  • Class 1 class 0 rubber plastic insulation materials

    Kelas 1 kelas 0 karet isolasi plastik ...

    Kinerja keamanan kebakaran sing dhuwur Kinerja tahan karat saka produk karet lan plastik warna B1 kanthi lengkap memenuhi persyaratan kelas B1 sing bisa diresiki lan ing ndhuwur sing ditemtokake ing GB 8627 "Cara Klasifikasi Kinerja Pembakaran Bahan Bangunan". Nganggo formula perlindungan lingkungan sing unik, bahan ing kondisi pembakaran, konsentrasi kumelun sithik, nalika pembakaran ora bakal mbebayani asap awak manungsa. Kepemilikan nano mikro foa ...

KAMI Kasedhiya ALAT KUALITAS sing Dhuwur

teknik kita

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • company

Katrangan ringkes :

CESE2 (Thailand) Co.Ltd, didegaké ing 2016, dununge ing Bangkok, ibukutha Thailand. Iki tundhuk karo China Electronics System Engineering No.2 Construction Co.Ltd sing dipasang ing CEC.
Kita berorientasi pelanggan lan nganggep teknologi rekayasa sistem bersih terkemuka domestik minangka daya saing inti. Kita nyedhiyakake layanan profesional kanggo konstruksi pabrik teknologi tinggi kanthi skala semikonduktor, tampilan panel datar, panganan lan obat-obatan, ilmu kehidupan, lembaga riset ilmiah, energi anyar, perlindungan lingkungan industri, bisnis cerdas, lan liya-liyane. solusi rekayasa sistematis mandheg lan kabeh-kabeh kanggo industri manufaktur teknologi tinggi.